En uke ferie – det skal nytes

Mandag 24/6

I dag startet en uke med etterlengtet ferie. Etter endel planlegging og noen runder med meg selv bestemte jeg meg for en stund siden at den skal tilbringes i Aurlandsdalen. Jeg har hatt lyst til å gå Aurlandsdalen i mange år, og nå skulle det endelig skje 🤗

Kjørte fra Drammen via Hallingdalen og opp til Østerbø Fjellstove.

En liten stopp på Flå for å fylle på med litt junkfood 😂 Videre gjennom Hallingdal, og Hallingskarvet.

 

Stoppet ved Hivjufossen👆🏼. Som i følge visitnorway er en av Norges mest imponerende fossefall. Turen opp til fossen er ca 3km fra RV50, og denne tok jeg ikke i dag, så jeg kan vel egentlig ikke uttale meg om hvor imponerende skue dette er, men skimtet den så vidt fra veien da 🤪

Fremme ved Østerbø Fjellstove/camping rundt klokken 17, og ja jeg camper – ikke noe rom med seng her i gården nei 🤣 

Fikk opp teltet, og laget middag – rakk nesten å bli ferdig før regnet kom 🌧

På menyen i dag sto Skogsoppsuppe med stekt champignon og bacon 😍 En av mine favoritter på tur

Mellom fjellstua og campingen ligger det eget servicebygg for campinggjestene. Her er det WC, dusj (med myntautomat 😜) og eget oppvaskrom.

Oppvaskrommet klarte jeg derimot ikke å finne med en gang, så jeg begynte med oppvasken i håndvasken på WC. Da kom jeg i snakk med ei som hadde gått Aurlandsdalen i dag, og kjæresten hennes hadde lokalisert oppvaskrommet, han tipset meg og alltid sjekke alle dører før jeg ga opp 😂 var jo tross alt innenfor den eneste døren jeg ikke hadde sjekket da.

TV-stua på Østerbø. Her tilbragte jeg endel timer i løpet av oppholdet, satt og leste mens det fortsatte og regne ute.

 

Mange flotte dyr inne på Østerbø.

Håper på bedre vær i morgen….

Annonser


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *